23 Temmuz 2015 Perşembe

Clinique - Line Smoothing Concealer

Herkese yeniden merhabaaa!! Bugün bir kapatıcı yazısıyla karşınızdayım. Başlıktan da anladığınız üzere Clinique markasının aşağıda gördüğünüz line smoothing concealer'ını anlatacağım.


 Bu ürünü yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Boyner mağazasında Mehtap Hanım ile denemiştik göz altlarımda ve o gün duruşuna bayılarak aldım. Hafif yapılı bir kapatıcı ama benim göz altlarım çok mor olmadığı için bana yeterli oldu. Aynı zamanda bu hafif yapısı sanki göz altımda hiçbir şey yokmuş gibi görünmesini sağlıyor.
 

Normalde line smoothing yani çizgileri düzeltme asıl özelliği. Benim yaşımdan dolayı bunun gibi bir özelliğe ihtiyacım yok tabi ama bence bu özellik kapatıcının çizgilere dolmasını da engelliyor. Kalıcılığı bir tık daha iyi olabilirdi ama o sorunu da sabitleyici bir pudrayla giderebilirsiniz.



Bendeki 03 - Moderately Fair rengi. Cildimden daha koyu aslında ama hem koyu olması hem de somona benzer, pembe alt tonlu bir renginin olması göz altlarımı daha iyi kapatmasını sağlıyor. Buna rağmen istediğim derecede ve doğal bir aydınlık elde edebiliyorum. 

 Bu yazı da burada bitti. Umarım beğenmişsinizdir. Bi sonraki yazımda görüşmek üzereee... :)

2 yorum:

  1. Bir denesem mi acaba diye kendime sormadım değil😁 az ve öz bir yazı olmuş. Blogunuzu takibe aldım banada beklerim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba bloğunuzu takibe aldım ben de bloğuma beklerim canım sevgiler :)

    YanıtlaSil